Hírek - Opel Interat
Ajánlatkérés Opel interat Kérje ajánlatunkat!

Híreink

Ezért számíttasd be a kocsidat az új autódba

Képzeld el, hogy ott állsz a vágyott autó előtt és ezt a nehéz döntést kell meghoznod, hogy megveszed (szinte ebben a pillanatban) az autót úgy, hogy kicsit alacsonyabb áron beszámíttatod a jelenlegit, vagy inkább megpróbálod (lehet jobb áron) eladni a kocsidat, és csak utána veszed meg az újat. Szerinted mi a jó döntés?

 Tovább

7 dolog, amit ellenőrizz le, mielőtt elindulsz nyaralni autóval

Mielőtt beleülsz az autódba, és elindulsz nyaralni (és mondjuk kitalálod, hogy meg sem állsz a horvát tengerig) előtte érdemes ellenőrizned néhány dolgot, nehogy rémálommá váljon a nyaralás. De pontosan mi az, amit érdemes leellenőrizned? Összegyűjtöttük.

 Tovább

5 dolog, ami kiderül a tesztvezetés alatt

Harminc évvel ezelőtt nem nagyon volt értelme elmenni egy szalonba, és kipróbálni az autót, amit meg akartál venni, hiszen minden Dacia, Trabant, vagy éppen Zsiguli ugyanolyan volt. Különben is mit tettél volna, ha nem tetszik? Ma már minden máshogy van: tudjuk, hogy nem minden nap vásárolsz autót, egyértelmű tehát, hogy kipróbálod vásárlás előtt. De mi […]

 Tovább

Nagycsaládos kedvezmény a Combo Life-ra

Vigyázz, kész rajt: amikor ezt a cikket megkapod / olvasod, pár napon belül dördül el startpisztoly, és lehet akár 2 500 000 forintos nagycsaládos kedvezményt igénybe venni a – 7 személyes – Opel Combo Life gépkocsinkra. Amit akár ki is próbálhatsz! De mit is jelent ez tulajdonképpen?

 Tovább

Hogyan lehet 100 forint a kötelező szerviz?

Azt már megszokhattad, hogy az autószalonok gyakran találnak ki hajmeresztőnek tűnő (ár)akciókat, amik néha tényleg azok is. Készletkisöpréskor például valóban a lehető legalacsonyabb áron adjuk az autóikat, és ha valamiről azt mondjuk, hogy ingyen adjuk az autóhoz, az tényleg ingyen van. De ezeket már megszoktad. A 100 forintos kötelező szerviz azonban újdonság.

 Tovább

5 kényelmi funkció a kocsidban, amiről 10 éve még álmodni sem mertél

Csukd be a szemed, és képzeld el azt, hogy milyen lesz az autód, 2030-ban? Mit gondolsz, vajon milyen olyan kényelmi, és biztonsági funkciók lesznek benne, amiről ma még álmodni sem mersz? Ebben a cikkben összegyűjtöttünk neked 5 olyan kényelmi, biztonsági, vezetést segítő funkciót a kocsidban, amiről 10 éve még álmodni sem mertél: ma pedig mindennapos.

 Tovább

Ez a különbség a nyári és a téli gumi között.

Szinte biztos, hogy ezerszer hallottad már: 7 fok alatt téli, felette nyári gumival érdemes közlekedned, mert úgy a helyes. De tudod, hogy pontosan mi is a különbség a téli és a nyári gumik között? Miért érdemes venned, és lecserélned? Egyáltalán érdemes-e? Ebből a cikkből mindent megtudsz.

 Tovább

Ezért vidd az autót próbaútra vásárlás előtt

Képzeld el, hogy nagyon megtetszik neked az egyik Opelünk. Pont olyan, mint amire szükséged van: tetszik a formája, tudod, hogy biztonságos, úgy érzed, hogy illik hozzád, egyszerűen beleszerettél. Arra kérünk, hogy mielőtt megvásárolnod menj el vele egy tesztkörre, hiszen a tesztvezetés az egyetlen módszer arra, hogy megtudd, az autó valóban illik-e hozzád? De mire figyelj […]

 Tovább

Nyugodtan vedd meg részletre.

Ha egy gazdasági szaklap lennénk, akkor most lelkendezve arról írnánk, hogy a piaci trendeket figyelembe véve (és az elemzőink szerint is) pár év hanyatlás után újra fellendült a – szerencsére most már forint alapú és fix – finanszírozási piac, a gépjármű szektorban. Szerencsére nem gazdasági szaklap vagyunk, ezért ennél sokkal érthetőbben mondjuk el neked, miért […]

 Tovább

5 úti cél, amit egy tank benzinnel elérsz

Ez a pszichológia ereje: ha rákattintottál erre a cikkre, akkor …

 Tovább

25: a szám, amit megjegyzel

Ha most azonnal mondanod kellene néhány olyan eseményt, ami pontosan 25 éve történt…

 Tovább

Így készítsd fel a kocsidat a nyári utazásokra

Gyorsan leírjuk az egész cikk legfontosabb mondatát: lehet, hogy nem tudtad,..

 Tovább

Tudtad, hogy a klímád passzív védelmi rendszer is?

Azt biztosan tudod, hogy az autódban számtalan aktív és passzív védelmi rendszer van, amik mind a te biztonságodat szolgálják. Az egyik ilyen a klíma

 Tovább

5 jel, hogy új autó kell neked

Az illata, a megbízhatósága, az ára: számtalan oka lehet annak, hogy elhatározod, hogy vásárolsz magadnak egy új autót (tavaly több mint százezren gondolkodtak hasonlóan, mint te). Segítségképpen mi összegyűjtöttünk neked az 5 legfontosabb okot, hogy miért érdemes új autót venned.

 Tovább

Melyik Opel illik hozzád?

Hiszünk abban, hogy az autóinak éppúgy van stílusa és személyisége, mint neked, ezért olyan játékra hívunk téged amelyikben megpróbáljuk kitalálni melyik autónk illik hozzád a legjobban.

 Tovább

Ilyen egy Opel nyílt hétvége az Interatban

Ha mindössze egyetlen szóval jellemezhetnénk azt, hogy milyen a mi nyílt hétvégénk, akkor azt írnánk: laza. Ha egy egész mondattal mondhatnánk el, azt mondanánk:

 Tovább

Mikor jössz el hozzánk az új Opeledért?

Kitaláltunk egy olyan finanszírozást amelyik egyszerű, kiszámítható, praktikus, és könnyedén meg tudod vele szerezni azt az új Opel gépkocsit, amelyik a legjobban illik hozzád. Szerintünk soha nem volt még ilyen könnyű új Opel tulajdonosnak lenni. Olvasd el miért.

 Tovább

Cápa az OPELedben?

Itt a húsvét, és az Opel elrejtett minden jelenlegi Opel tulaj autójában egy kis meglepetést….

 Tovább

A családi furgonok előnyei

Bizonyos létszám felett már meg kell fontolni egy

 Tovább

A gépjármű kárrendezés menete

Egy káresemény mindig váratlanul érinti az embert. Ilyenkor..

 Tovább

Ami a gumiabroncsokat illeti

Ha hiszed, ha nem, nem hiába nógatunk a gumicserére tavasszal, ugyanis

 Tovább

Mutasd a kipufogófüstöt, és megmondom, mi a baj

Ha az alább felsorolt kipufogó füst színeket látod távozni az autód hátsójából, akkor érdemes felkeresned egy hozzáértőt.

 Tovább

Próbáld ki a kedvenc járgányaidat

Nem tudom, Te hogy vagy vele..

 Tovább

Egy család, négy kerék

Ha családi autóról van szó, akkor a praktikum általában legyőzi a szépérzéket.

 Tovább

Kocsilesen

Erre ügyelj, ha új autóra vágysz

 Tovább

Autószerelőt keresünk!

1.) Munkatársat keresünk AUTÓSZERELŐ – munkakörbe

 Tovább

AKCIÓBA LENDÜL AZ ATLETIKUS, KALANDKERESŐ GRANDLAND X

CROSSLAND X – MAGAS FELSZERELTSÉG, KEDVEZŐ ÁR! Mautner Zsófit már elbűvölte.  

 Tovább

Kapcsolat

Cím:

2092 Budakeszi, Budaörsi köz 2.

Telefon:

Tel: +36 23 451 749

Nyitvatartás:

Hétfő: Szerviz: 07:30 - 16:30 ; Értékesítés: 08:00 - 17:00

Kedd: Szerviz: 07:30 - 16:30 ; Értékesítés: 08:00 - 17:00

Szerda: Szerviz: 07:30 - 16:30 ; Értékesítés: 08:00 - 17:00

Csütörtök: Szerviz: 07:30 - 16:30 ; Értékesítés: 08:00 - 17:00

Péntek: Szerviz: 07:30 - 14:30 ; Értékesítés: 08:00 - 17:00

Szombat: Értékesítés: 09:00 - 13:00