Ezért fogod szeretni a hozom-viszem szervizszolgáltatást - Opel Interat
Ajánlatkérés Opel interat Kérje ajánlatunkat!

Ezért fogod szeretni a hozom-viszem szervizszolgáltatást

Ezért fogod szeretni a hozom-viszem szervizszolgáltatást

Veletek együtt mi is abban reménykedünk, hogy hamarosan visszakapjuk a régi életünket, és minden olyan lesz, mint volt: ám addig is fokozottan figyelünk a biztonságodra és az autódra is. Ezért bevezettük a hozzuk-visszük szerviz szolgáltatásunkat. Összegyűjtöttük, hogy ez miért lehet hasznos számodra, és mit is jelent pontosan.

 

Szerviz, kárügyintézés akár otthonról

Mi az Opel Interatnal nem csak megértjük, hanem támogatjuk is azt, hogy lehetőség szerint mindenki maradjon otthon: viszont a jelenlegi helyzettől függetlenül akármikor elromolhat az autód, érhet kár, és vannak olyan kötelező szervizek is (ilyen az időszakos kötelező szerviz, a vizsga, a gumicsere) amelyek elkerülhetetlenek.

Ezért bevezettük a hozom viszem szolgáltatásunkat, ami a biztonság maga.

 

Minden, amit tudni kell a hozom viszem szervizről.

A hozom viszem szolgáltatás különlegessége, hogy érintésmentesen hozzuk és visszük az autódat, elvégezzük rajta az (akár kötelező, akár kért) szervizeket úgy, hogy neked ki sem kell mozdulnod otthonról (ha az Opel Interattól maximum 25 kilométeres sugarú körben laksz). A hozom-viszem szerviz díja 10 990 forint, ami tartalmazza azt, hogy elhozzuk az autódat, és visszavisszük oda, ahova kéred. Sőt egyéb biztonsági megoldásokat is.

 

Íme 5 pont, ami biztonságossá teszi a szervizt.

A hozom-viszem szolgáltatás kialakításakor a legfontosabb a biztonság volt számunkra, ezért kontakt mentességre törekszünk. Íme, hogyan és miért éri meg neked.

1: Jelentkezz be online, telefonon

Ha szeretnéd akkor elég csak betelefonálnod, vagy online foglalnod egy időpontot a szervizünkbe. Nem kell eljönnöd hozzánk, nem kell bejönnöd, és még csak kollégával sem kell találkoznod, ha azt érzed biztonságosnak.

2: Elhozzuk, elvisszük, védőfelszerelésben

A kollégáink – akik elmennek, és akik visszaviszik neked az autódat –  védőruhában ülnek csak be az autódba, így az garantáltan nem lesz fertőzött.

3: Nincs szükség készpénzforgalomra

Szeretnénk maximalizálni a biztonságodat, ezért, ha a hozom viszem szolgáltatásunkat választod, még készpénzforgalomra sem lesz szükség: elutalhatod előre a díjat

4: Gyors előjegyzés, számodra is megfelelő munkaidő

Azt szeretnénk, hogy a szolgáltatásunkat igénybe vevők prioritást élvezzenek, ezért rendkívül gyorsan kapsz tőlünk időpontot, és munkaidőben hozzuk-visszük az autódat.

5: Teljes körű a szolgáltatásunk

Bármilyen hibával, gonddal fordulhatsz hozzánk, a hozzuk-visszük szolgáltatásunk vonatkozik a műszaki vizsgára, a kárügyintézésre és a lakatos és fényező munkákra is. Az a célunk, hogy érintésmentesen, számodra legkényelmesebb módon végezzük el ezeket a munkákat.

Kattints, és kérd a szolgáltatásunkat!

 részletek

Kapcsolat

Cím:

2092 Budakeszi, Budaörsi köz 2.

Telefon:

Tel: +36 23 451 749

Nyitvatartás:

Hétfő: Szerviz: 07:30 - 16:30 Ért.: 8:00-17:00

Kedd: Szerviz: 07:30 - 16:30 Ért.: 8:00-17:00

Szerda: Szerviz: 07:30 - 16:30 Ért.: 8:00-17:00

Csütörtök: Szerviz: 07:30 - 16:30 Ért.: 8:00-17:00

Péntek: Szerviz: 07:30 - 14:30 Ért.: 8:00-17:00

Szombat: ZÁRVA