Opel futómű szuperakció augusztusban - Opel Interat
Ajánlatkérés Opel interat Kérje ajánlatunkat!

Opel futómű szuperakció augusztusban

Opel futómű szuperakció augusztusban

Opel futómű szuperakció augusztusban

Az Opelnél mi is ugyanúgy rajongunk a sportért, mint te, ezért a következő hetekben a tévé előtt fogunk drukkolni annak, hogy a magyar sportolók a lehető legjobb eredményeket érjék el a távoli Tokióban. Minden magyarnak – de legjobban a futóknak – szurkolunk. Hogy miért éppen nekik, annak egyszerre van érdekes története és marketing háttere is. Elmondjuk, szerintünk tetszeni fog.

Miért éppen a futók?

Néhány héttel ezelőtt egy céges megbeszélésen azon gondolkodtunk, hogy milyen kommunikációval és akcióval kedveskedjünk nektek a játékok ideje alatt.

Ez mindig úgy működik, hogy először egy olyan akciót kell kitalálnunk amelyik hasznos és érdekes lehet számodra. Aztán azt, hogyan fogjuk az akciót összekapcsolni az Opellel és (az adott eseménnyel, most éppen) az olimpiával.

Hosszas gondolkodás után az lett a marketingosztály ötlete, hogy a futók és az autód futóműve lesz a kapcsolódási pont. Az akciónk pedig a futómű átnézés és állítás. Amíg ezen dolgoztunk alaposan megismertük – és megkedveltük – az összes olimpiai futónkat. Ezért szurkolunk nekik teljes szívből és kiemelt figyelemmel.

Spoiler: végül az elsőnél maradtunk, de mielőtt elmondjuk miért érdemes az olimpia ideje alatt elhoznod hozzánk az autódat elmesélünk egy érdekességet, amiből kiderül, hogy az Opelnek egyébként rendkívül erős kötődése van az Olimpiához.

Az Opel Olympia: az ikonikus „olimpiai” Opel

Az Opel Olympiát (mely az első kompakt autó volt és a németországi Opel gyárban kezdték el gyártan) először az 1935-ös Berlini Autókiállításon mutatták be februárban; a gyártása pedig még az év folyamán megkezdődött. Az Olympia elnevezést az 1936-os berlini olimpiai játékokra való tekintettel és annak tiszteletére kapta.

Ezen a rendezvényen Magyarország 216 sportolóval vett részt, és 10 aranyérmet szereztünk, így az egyik legsikeresebb olimpiánk volt. Csak Londonban, Helsinkiben, Mexikóvárosban Szöülban, Barcelonában és (meglepő módon éppen) Tokióban szereztünk ugyanúgy 10, vagy akár több aranyat.

Az autó egyébként nagyon sikeres volt, többször ráncfelvarráson is átesett és évtizedeken keresztül gyártották. Még ma is lehet veterán példányt vásárolni belőle.

Teljes futómű átvizsgálás és beállítás: íme a részletek

Azért választottuk az akciós futómű beállítást, mert a tapasztalataink szerint éppen nyárra lesz tele az út olyan sok kikerülhetetlen és akár mély kátyúval, amelyekbe ha belemész szinte biztos, hogy elállítódik a futóműve az autónak. Már ezért érdemes elhoznod hozzánk, de elhozhatod azért is, mert előrelátó vagy, és szeretnéd megnézettetni az autódat, átvizsgáltatni a nyári utazások előtt.

Ezért az – ötkarikás játékok végéig tartó – akciónk, hogy most fix áron, 5990 forintért átvizsgáljuk a futóművedet. Ha szükséges állítani rajta akkor 11 990 Forintért megtesszük. (Ha alkatrészre van szükség akkor 20% kedvezményt adunk nem csak az alkatrészből, hanem a munkadíjból is).

Rengeteg kedvezmény a futómű vizsgálat mellé

Az akciónk része az is, hogy ha elhozod hozzánk az autód (megvizsgálni, esetleg beállíttatani a futóművét) akkor azonnal meglepünk 3 extra kedvezménnyel.

  • 2.000 Ft kedvezmény gumi szerelésére
  • 4.000 Ft kedvezmény új gumi vásárlás (4db) és szerelés esetén
  • 6.000 Ft kedvezményt adunk majd gumi vásárlás (4db), szerelés és tárolás esetén

Hozd el hozzánk az autódat, tedd biztonságosabbá. Jelentkezz most az olimpia ideje alatt futómű beállításra:

Nyári Felkészítés Akció

Kapcsolat

Cím:

2092 Budakeszi, Budaörsi köz 2.

Telefon:

Tel: +36 23 451 749

Nyitvatartás:

Hétfő: Szerviz: 07:30 - 16:30 Ért.: 8:00-17:00

Kedd: Szerviz: 07:30 - 16:30 Ért.: 8:00-17:00

Szerda: Szerviz: 07:30 - 16:30 Ért.: 8:00-17:00

Csütörtök: Szerviz: 07:30 - 16:30 Ért.: 8:00-17:00

Péntek: Szerviz: 07:30 - 14:30 Ért.: 8:00-17:00

Szombat: ZÁRVA