VIVARO SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ FURGON - Opel Interat
Ajánlatkérés Opel interat Kérje ajánlatunkat!

Ajánlatkérés

Kérjük, adja meg adatait és munkatársunk megkeresi Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Kérjük adja meg nevét!
Kérjük adja meg email címét!
Kérjük adja meg telefonszámát!
 

KIEMELKEDŐ TULAJDONSÁGOK

A FURGON, AMELY TÖBBET NYÚJT.

Rendkívül rugalmas rakterével, mobil iroda funkciójával és a német szabványnak megfelelő biztonsági jellemzőivel a Vivarót kifejezetten arra tervezték, hogy lendületbe hozza az Ön vállalkozását.

TALÁLJA

MEG A TÖKÉLETESEN ÖNHÖZ ILLŐT.

Három különböző hosszúságban kapható. Minden Vivaro változat tökéletes egyensúlyt kínál a viszonylag kompakt külső méretek és a tágas, rendkívül rugalmas belső tér között.

PONT A MEGFELELŐ MÉRET.

Az elektromos tolóajtók széles és kényelmes nyílást biztosítanak a jármű hátsó részén az utasoknak és a rakománynak, a Vivaro 1,9 m1 alatti magassága pedig biztonságos bejutást biztosít a mélygarázsokba.

OKOS RAKODÁS.

Az innovatív FlexCargo ® kétüléses üléspad fokozza a Vivaro rugalmasságát, rendkívül versenyképes, akár 6,6 m3(1) -es rakteret és akár 4 m-es maximális rakodási hosszt teremtve.

MAXIMALIZÁLJA A TERMELÉKENYSÉGET.

Csökkentse az utak számát azáltal, hogy alkalmanként többet szállít, köszönhetően a Vivaro nagyvonalú, 1400 kg-os maximális teherbírásának1.

MÉRETEK

KÉZHASZNÁLAT NÉLKÜL.

A kétoldali elektromos tolóajtónak1 és az érzékelőkkel vezérelt kézhasználat nélküli ajtónyitásnakköszönhetően még soha nem volt ilyen egyszerű teli kézzel kinyitnia Vivaróját, illetve hozzáférnie annak tágas rakteréhez.

A MÉRET MEGTÉVESZTŐ LEHET.

A versenytársak között egyedülálló módon a rövid Vivaro mindössze 4,6 m hosszú – tökéletes azok számára, akiknek rendszeresen kell városi utcákon vagy városias területeken közlekedniük.

A-BÓL B-BE,

STRESSZ NÉLKÜL.

Találja meg a leggyorsabb útvonalat úti céljához a Vivaro hétcolos érintőképernyőjével 1  és Multimedia Navi 1 rendszerével. Férjen hozzá könnyedén okostelefonja tartalmaihoz az Android Auto ™1,2 vagy Apple CarPlay ™1,2 telefonkivetítés segítségével.

MINDIG RENDELKEZÉSRE ÁLL.

Maradjon kapcsolatban a világgal menet közben az okos technológiáknak és biztonsági rendszereknek köszönhetően.

OPEL CONNECT

AZ ÖN MOBIL IRODÁJA.

FlexCargo ® kétüléses üléspaddal1 alakítsa Vivaróját guruló irodává, állítható irodai asztallal a vezető vagy az utas számára.

RÁZZA LE A HIDEGET.

Élvezze a magasfokú kényelmet a Vivaro tágas utasterében, fűthető ülésekkel1 az első sorban, melyek hideg időben is kellemes melegen tartják.

VEZETÉSTÁMOGATÓ CSOMAG

AZÉRT KÉSZÜLT, HOGY ÖNNEK SEGÍTSEN.

Ébernek maradni nem mindig könnyű. A fáradtságjelző az első kamera és a kormánykerék adatainak segítségével elemzi a vezetési mintákat, és jelzi Önnek, ha ideje pihenőt tartani.

MINDEN EGY HELYEN.

A szegmensben egyedülálló módon a legfontosabb információk, úgy mint a sebesség és a sebességtartó adatai a vezető látómezejében jelennek meg a Vivaro szemmagasságú kijelzőjén.

BIZTOS KEZEKBEN.

Az adaptív sebességtartó folyamatosan figyeli a forgalmat, és az elöl haladó autóhoz igazítja a jármű sebességét, hogy fenntartsa a beállított követési távolságot. Ha nincs előttünk akadály, a rendszer automatikusan újra növeli a sebességet

Kapcsolat

Cím:

2092 Budakeszi, Budaörsi köz 2.

Telefon:

Tel: +36 23 451 749

Nyitvatartás:

Hétfő: Szerviz: 07:30 - 16:30 Ért.: 8:00-17:00

Kedd: Szerviz: 07:30 - 16:30 Ért.: 8:00-17:00

Szerda: Szerviz: 07:30 - 16:30 Ért.: 8:00-17:00

Csütörtök: Szerviz: 07:30 - 16:30 Ért.: 8:00-17:00

Péntek: Szerviz: 07:30 - 14:30 Ért.: 8:00-17:00

Szombat: ZÁRVA