Combo Cargo - Opel Interat
Ajánlatkérés Opel interat Kérje ajánlatunkat!

Ajánlatkérés

Kérjük, adja meg adatait és munkatársunk megkeresi Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Kérjük adja meg nevét!
Kérjük adja meg email címét!
Kérjük adja meg telefonszámát!
 

KIEMELKEDŐ TULAJDONSÁGOK

A TÉNYEK A COMBO MELLETT SZÓLNAK.

Példátlan sokoldalúságával, innovációival, továbbfejlesztett biztonsági rendszereivel és gazdaságos motorjaival az új Combo az az üzleti partner, amelyre várt.

NAGYON OKOS CSOMAGOLÁS.

Lenyűgöző 3090 mm-es maximális rakodási hosszával2 a Cargo kívülről kompakt, de belül rendkívül tágas.

NÉZZEN HÁTRA ANÉLKÜL, HOGY HÁTRAFORDULNA.

tolatókamera1 a nyolccolos érintőképernyőn2 jeleníti meg az autó körüli területet. A virtuális segédvonalak biztonságosabbá és egyszerűbbé teszik a tolatási manővereket.

NINCS TÖBBÉ HIDEG KÉZ.

fűthető ülések1 és a fűthető, bőrborítású kormánykerék¹ hideg időben is kellemes meleg érzetet biztosít, így a Combo minden évszakban gondoskodik az Ön kényelméről.

1Külön rendelhető

Hatékonyság

RENDKÍVÜL HATÉKONY MOTOROK.

A Combo Cargo megfelelő motorválasztékotkínál az Ön vállalkozásának. A rendkívül hatékony és egyenletes járású változattól egészen a lenyűgöző teljesítményűig.

ELEGENDŐ HELY

AZ ÖSSZES RAKOMÁNYNAK.

Akár 3,8 m3(1)-es maximális rakterével a Combo elég hellyel rendelkezik minden szállítási igény kielégítéséhez, még a nagy méretű tárgyak is kényelmesen szállíthatók vele.

A NEHÉZ RAKOMÁNNYAL IS MEGBIRKÓZIK.

Az 1000 kg-os nagy terhelhetőségnek1,2 köszönhetően nincs olyan rakomány a Combo számára, amellyel ne birkózna meg: ez tökéletes üzleti partnerré teszi.

HOSSZÚ RAKOMÁNY? NÁLUNK EZ SEM GOND!

A lemezelt válaszfal első utasülés mögötti része nyitható csapóajtóval1 is elérhető, így Ön könnyedén szállíthat extra hosszú tárgyakat is.

1Külön rendelhető

HOZZA MAGÁVAL A LÉTRÁJÁT.

Rendkívül hosszú rakományt kell szállítania, például egy létrát? A praktikus hátsó tetőajtó1 40 fokos szögben nyílik, így hosszabb tárgyak is biztonságosan berakodhatók.

1Külön rendelhető

TÁROLÁS A MINDENNAPOKRA.

Akár 15 praktikus tárolójával a Combo Cargo elegendő hellyel rendelkezik minden felszerelése számára.

SOKOLDALÚSÁG

HÁRMAN IS ELFÉRNEK ELÖL.

A dupla utasülésnek1 köszönhetően három ember is elfér elöl. Ha nagyobb raktérre van szüksége, az utasülést teljesen lehajthatja, vagy akár asztallá is átalakíthatja – változtassa mobil irodává a Combo Cargót.

1Külön rendelhet

NINCS KIHASZNÁLATLAN HELY.

Amikor egyedül van úton, és csak a rakomány az egyetlen társasága, könnyen síkra hajthatja az első utasülést, hogy még rugalmasabb rakteret hozzon létre.

GONDOSKODJON RAKOMÁNYA BIZTONSÁGÁRÓL.

lemezelt válaszfal1 gondoskodik az Ön, utasai és rakománya biztonságáról, megakadályozva a rakomány előrecsúszását az utastérbe – igény szerint akár ablakkal és csapóajtóval is elérhető.

1Külön rendelhető

SZŰK HELYEN PARKOL? NEM GOND!

dupla tolóajtók1 megkönnyítik a hozzáférést a Combo hátuljához, és csökkentik a fényezés sérülésének kockázatát, amikor szűk helyen parkol.

1A dupla tolóajtó külön rendelhető.

VÁLASSZON

HÁTSÓ AJTÓT.

Alakítsa kedvére a Combo hátulját felfelé nyíló hátsó ajtóval1 vagy hagyományos, aszimmetrikus, ablakokkal ellátott, kétszárnyú hátsó ajtóval a jobb kilátásért. Mindegyiket úgy alakítottuk ki, hogy tökéletesen megfeleljen az Ön egyedi igényeinek.

1Külön rendelhető

TEGYE MÉG NAGYOBBÁ COMBO CARGÓJÁT.

A Combo Cargo két hosszváltozatban kapható – a normál változat 4,4 m, az XL változat pedig 4,75 m hosszú, extra raktérrel. Válassza a duplakabinos változatot a vezetővel együtt öt személy szállításához.

ÁRAMVONALAS.

Vérbeli Opel formatervével a Combo Cargo tökéletes benyomást kelt vállalkozásáról.

MOTOROK

TELJESÍTMÉNY ÉS HATÉKONYSÁG.

Alakítsa kedvére Combo Cargóját nagy teljesítményű, hatékony és kiváló menetdinamikájú benzin- és dízelmotorok kínálatával.

SEBESSÉGVÁLTÓK

SIMA MEGOLDÁS.

A Combo Cargo elérhető a kivételesen könnyen kezelhető öt- vagy hatfokozatú kézi, vagy a kifinomult nyolcfokozatú automata sebességváltóval1. A döntés az Öné.

TOLATÓKAMERA

Kapcsolat

Cím:

2092 Budakeszi, Budaörsi köz 2.

Telefon:

Tel: +36 23 451 749

Nyitvatartás:

Hétfő: Szerviz: 07:30 - 16:30 Ért.: 8:00-17:00

Kedd: Szerviz: 07:30 - 16:30 Ért.: 8:00-17:00

Szerda: Szerviz: 07:30 - 16:30 Ért.: 8:00-17:00

Csütörtök: Szerviz: 07:30 - 16:30 Ért.: 8:00-17:00

Péntek: Szerviz: 07:30 - 14:30 Ért.: 8:00-17:00

Szombat: ZÁRVA