ONSTAR Szolgáltatások - Opel Interat
Ajánlatkérés Opel interat Kérje ajánlatunkat!

ONSTAR Szolgáltatások

ONSTAR Szolgáltatások

AZONNALI BALESETI RIASZTÁS – AZ ONSTAR ÉLETET MENTHET.

 

Jó érzéssel vezethet: az OnStar segít, ha baleset történne. Még akkor is, ha az autóból senki sem képes segítséget hívni.

Azonnali baleseti segítségnyújtás: az OnStar megmentheti az Ön életét

  • Baleseti segítségnyújtás: amint kinyílik a légzsák, aktiválódik az automatikus baleseti riasztás. Minden fontos járműadat azonnal továbbítódik az OnStar-központba: helyzet, menetirány, és még a baleset súlyossága is.¹

 

  • Beszélünk Önhöz: a speciálisan kiképzett OnStar-tanácsadók élő beszélgetést kezdeményeznek Önnel telefonkihangosítón keresztül – a beszélgetés akkor is az Ön által választott nyelven folyik, ha éppen külföldön jár.²

 

  • Minden másodperc számít: amint megkaptunk minden információt, amelyből egyértelművé válik, hogy Önnek segítségre van szüksége, egy OnStar-tanácsadó azonnal értesíti a mentőket.¹

1Az OnStar-szolgáltatásokat aktiválni kell, használatukhoz mobilhálózati- és GPS-lefedettség, illetve elérhetőség szükséges. Díjköteles az ingyenes kipróbálási időszakot követően. Az OnStar előfizetési csomagok eltérhetnek az ingyenes próbacsomag szolgáltatásaitól. A szerződési feltételek érvényesek.

2Annak érdekében, hogy hívására minél gyorsabban reagáljunk, rendkívüli körülmények között előfordulhat, hogy először egy angol nyelvű tanácsadót kapcsolunk.

24 ÓRÁS VÉSZHELYZETI SEGÉLYHÍVÓ SZOLGÁLTATÁS.

 

 

Szédülés, ájulás, szívdobogás: ha Önnek, egyik utasának vagy egy járókelőnek orvosi segítségre van szüksége, ránk számíthat.

24 órás vészhelyzeti segélyhívó szolgáltatás

Önnek, utasának vagy egy járókelőnek azonnal orvosi segítségre van szüksége? Csak nyomja meg az SOS gombot, és az OnStar-tanácsadó a segítségére lesz.

OnStar-tanácsadója GPS segítségével megadja az Ön pontos helyzetét a mentőknek, akik lehető leghamarabb a helyszínre sietnek.¹


1Az OnStar-szolgáltatásokat aktiválni kell, használatukhoz mobilhálózati és GPS-lefedettség, illetve elérhetőség szükséges. Díjköteles az ingyenes kipróbálási időszakot követően. Az OnStar-előfizetési csomagok eltérhetnek az ingyenes próbacsomag szolgáltatásaitól. Előfordulhat, hogy néhány funkció nem áll rendelkezésre bizonyos modellekhez vagy felszereltségi szintekhez. A szerződési feltételek érvényesek.

TÁMOGATÁS ELTULAJDONÍTOTT JÁRMŰ ESETÉN. SEGÍTÜNK VISSZASZEREZNI.

 

Ellopták az autóját? Segítünk a rendőrségnek megtalálni! Maradjon forró nyomon, a tolvajok sarkában az OnStarral.

Támogatás eltulajdonított jármű esetén. Segítünk visszaszerezni.

Ha autója már nem áll ott, ahol hagyta, feltehetőleg ellopták. Az OnStar¹ segít a rendőrségnek megtalálni.
Mindössze annyi a teendője, hogy bejelentse a lopást a rendőrségen, majd értesítse az OnStart. OnStar-tanácsadója ezután segíthet a rendőrségnek megkeresni autóját.

  • Az OnStar GPS segítségével meghatározza Opelje helyzetét, és követi az útvonalát. Így a rendőrség tudja, hol van az autó.

 

  • OnStar-tanácsadója tartósan le tudja tiltani autója gyújtását, amint leáll a motor. Így a tolvaj nem tud továbbmenni.

1Az OnStar-szolgáltatásokat aktiválni kell, használatukhoz mobilhálózati és GPS-lefedettség, illetve elérhetőség szükséges. Díjköteles az ingyenes kipróbálási időszakot követően. Az OnStar-előfizetési csomagok eltérhetnek az ingyenes próbacsomag szolgáltatásaitól. Előfordulhat, hogy néhány funkció nem áll rendelkezésre bizonyos modellekhez vagy felszereltségi szintekhez. A szerződési feltételek érvényesek.

ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT.

 

 

Lerobbant éjjel az út szélén – és lemerült a mobilja? Csak nyomja meg a Szolgáltatás gombot, és az OnStar kapcsolja Önnek az Opel országúti segélyszolgálatát.

Lerobbant? OnStar!

Ismeretlen területen robbant le? Gyenge a mobiltelefon-térerő? Akár le is merült a telefonja? Csak nyomja meg a Szolgáltatás gombot, így kapcsolatba léphet egy OnStar-tanácsadóval.¹ A tanácsadó felveszi a problémát, és segít megoldani. Az OnStar kapcsolatba lép az Opel Assistance szolgálattal, és hivatásos autómentőt küld a helyszínre.²

 

Kapcsolat

Cím:

2092 Budakeszi, Budaörsi köz 2.

Telefon:

Tel: +36 23 451 749

Nyitvatartás:

Hétfő: Szerviz: 07:30 - 16:30 ; Értékesítés: 08:00 - 17:00

Kedd: Szerviz: 07:30 - 16:30 ; Értékesítés: 08:00 - 17:00

Szerda: Szerviz: 07:30 - 16:30 ; Értékesítés: 08:00 - 17:00

Csütörtök: Szerviz: 07:30 - 16:30 ; Értékesítés: 08:00 - 17:00

Péntek: Szerviz: 07:30 - 14:30 ; Értékesítés: 08:00 - 17:00

Szombat: Értékesítés: 09:00 - 13:00