GRANDLAND-X - OPEL INTERAT MÁRKAKERESKEDÉS
Ajánlatkérés Opel interat Kérje ajánlatunkat!

Ajánlatkérés

Kérjük, adja meg adatait és munkatársunk megkeresi Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Kérjük adja meg nevét!
Kérjük adja meg email címét!
Kérjük adja meg telefonszámát!
 

Formatervezés

Külső

ÜDV ÚJRA, SZÍVVERÉS!

Hív a kaland, és a Grandland X válaszol. Ez az izgalmas SUV vonzza a tekintetet élesen kirajzolódó kontúrjaival, izmos formájával és atletikus megjelenésével.

Belső

KEMÉNY KÜLSŐ, KÉNYEZTETŐ BELSŐ.

Ha rázóssá válik az út, élvezze a puha, prémium anyagokat, a kontúros vonalakat és aváltozatosan testre szabható belső kialakítást. Szóljon minden Önről Grandland X-ében.

Kárpitok és szövetek

MELYIK FELEL MEG AZ ÖN ÍZLÉSÉNEK?

Okos választás vagy merész megjelenés –válasszon kárpitot és az Ön igényeinek megfelelő funkciókat.

 • Stílusos fekete tető¹ vagy panoráma napfénytető²
 • Bőrborítású ülések³ és kormánykerék
 • Hangulatvilágítás⁴

Válassza az Ultimate felszereltséget a legfényűzőbb Grandland X élményért!

¹Külön rendelhető az Innovation és Ultimate változathoz. Nem kapható Selection változathoz.
²Külön rendelhető az Enjoy, Innovation és Ultimate változathoz. Nem kapható Selection változathoz.
³Külön rendelhető az Enjoy és Innovation változathoz. Nem kapható Selection változathoz.
⁴Alapfelszerelés az Innovation és Ultimate változathoz. Nem kapható a Selection és Enjoy változathoz.

Keréktárcsák

KERÉKTÁRCSÁK, AMIK VONZZÁK A TEKINTETET.

Válasszon a feltűnő 16-19 colos könnyűfém keréktárcsák széles választékából. Szeretné, hogy még fényesebben ragyogjon Grandland X-e? Akkor válassza az atletikus 19 colos, két színű, gyémántvágott könnyűfém keréktárcsákat.

Tetőváltozatok

A TETŐ A HAB A TORTÁN.

Barátai szava garantáltan elakad a stílusos, kéttónusú tető láttán¹. Tegye autóját még vonzóbbá a lenyűgöző panoráma napfénytetővel². A napsütéses napok már soha nem lesznek ugyanolyanok – még jobbak lesznek!

¹Külön rendelhető az Innovation és Ultimate változathoz. Nem kapható Selection változathoz.
²Külön rendelhető az Enjoy, Innovation és Ultimate változathoz. Nem kapható Selection változathoz.

Hangulatvilágítás

VÁLASSZON HANGULATOT.

Zene a szemnek. Világítsa meg a középkonzolt és az első ajtókat Grandland X-ében. ¹

¹Alapfelszerelés az Innovation és Ultimate változathoz. Nem kapható a Selection és Enjoy változathoz.

Innovációk

LED-Fényszórók

FEJLETT LED FÉNYSZÓRÓK.

Az okos LED fényszórók¹ 30%-kal jobb látási viszonyokat biztosítanak a halogén fényszórókhoz képest. A jobb éjszakai látási viszonyok jelentősen megnövelik az Ön biztonságát.

Az automatikus távolsági fényszórók tompított fényre váltanak, ha szembejövő forgalmat észlelnek. Így Ön a lehető legjobban lát, anélkül, hogy elvakítana másokat.
A körülményektől függetlenül a rendszer automatikusan módosítja a fényszórók beállításait a maximális látási viszonyok biztosítása érdekében:

 • Országúti világítás
 • Autópálya-világítás
 • Városi világítás
 • Kanyarfény
 • Rosszidő-világítás
 • Dinamikus kanyarvilágítás

¹Külön rendelhető az Enjoy és Innovation változathoz. Alapfelszerelés az Ultimate változatnál. Nem kapható Selection változathoz.

.

Autonóm követési asszisztens

ÁLLÍTSA BE SEBESSÉGÉT, ÉS HALADJON KÉNYELMESEN.

Megérkezett a vezetőtámogató rendszerek autonóm¹ generációja. A rendszer az utat folyamatosan pásztázva biztonsági zónával védi a Grandland X-et, biztosítva a nyugodt vezetést és minimálisra csökkentve a kockázatot.

Az autonóm követési asszisztens¹ automatikusan tartja a sebességet 30-180 km/h között. Szükség esetén lelassít, vagy teljesen leállítja a járművet.

¹Külön rendelhető. Az Opel vezetőtámogató rendszerei a vezetőt a rendszerben rejlő korlátokon belül támogatják. A vezetés továbbra is a vezető feladata marad

Vészfékezés

AUTOMATIKUS VÉSZFÉKEZÉS.

A rendszer¹ hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt a veszélyes helyzetekre a jármű előtt. Ha túl közel kerül egy másik autó vagy egy gyalogos, lassít vagy teljesen megállítja a járművet.

Biztonság

VEZETŐ BIZTONSÁGI TECHNIKA.

A Grandland X minden helyzetben védelmet nyújt Önnek: tele van élvonalbeli technikával, melyek minden eddiginél könnyebbé és biztonságosabbá teszik a vezetést

 • Aktív sávtartó rendszer¹: segít elkerülni az ütközést finoman visszairányítva a járművet a sávjába, ha a vezető akaratlanul kisodródik onnan.
 • Sávelhagyás-jelző: a vezetőt hangjelzéssel és vizuális jelzéssel figyelmeztetve segít megelőzni a baleseteket.
 • Holttérfigyelő²: ultrahangos érzékelők ellenőrzik a jármű körüli eseményeket. Optikai jelzés figyelmezteti a vezetőt, ha mozgó tárgy található a holtterében.
 • Fáradtságjelzés¹: elemzi a vezetési időt és a jármű pályáját, és riasztást küld figyelmetlenség esetén.

¹Külön rendelhető az Enjoy és Innovation változathoz. Alapfelszerelés az Ultimate esetében.
²Enjoy esetén külön rendelhető. Alapfelszerelés az Innovation és Ultimate változathoz.

360 FOKOS TOLATÓKAMERA, KÖRKÖRÖS LÁTÓTÉRREL.

Önbizalmat ad még szűk helyeken is. A fejlett 360 fokos tolatókamera¹ érzékeli az útban lévő tárgyakat. Képernyőn követheti a történéseket, így gyerekjáték lesz a parkolás és a tolatás.

¹Külön rendelhető az Enjoy és Innovation változatokhoz (Park & Go csomag 3). Alapfelszerelés az Ultimate változathoz. Nem kapható Selection változathoz. A Park & Go csomag 3 tartalma: Navi 5.0 IntelliLink infotainment rendszer, nyolccolos színes érintőképernyő továbbfejlesztett kezelőfelülettel, AM/FM rádió, 2 USB, iPod interfész, Bluetooth® kihangosítható telefonálás és adatfolyam-lejátszás, hangfelismerés, Apple CarPlay és Android Auto okostelefon-kivetítés, beépített navigáció, kezelőszervek a kormánykeréken, cápauszony-antenna, parkolóasszisztens félautomata kormányzással, 360 fokos tolatókamera, elektromosan állítható és behajtható, fűthető külső tükrök, holttérfigyel.

Parkolóasszisztens

A PROFI PARKOLÁSÉRT.

Soha többé nem kell tartania a szűk helyektől. Aktiválja a rendszert¹ gombnyomásra. A Grandland X átveszi az irányítást a kormánykerék fölött, míg Ön a gázadást és a fékezést szabályozza.

¹Külön rendelhető az Enjoy és Innovation változathoz. Alapfelszerelés az Ultimate változatnál. Nem kapható Selection változathoz. Az Opel vezetéstámogató rendszerei a vezetőt a rendszerben rejlő korlátokon belül támogatják. A vezetés továbbra is a vezető feladata marad.

Kényelem

Ergonómikus ülések

ŐRIZZE MEG HÁTA EGÉSZSÉGÉT.

Az AGR¹ német ergonómiai kiválósági központ által tanúsított ergonomikus ülések kimagasló kényelmet biztosítanak, hosszú utakon is.

ŐRIZZE MEG HÁTA EGÉSZSÉGÉT.

Az AGR¹ német ergonómiai kiválósági központ által tanúsított ergonomikus ülések kimagasló kényelmet biztosítanak, hosszú utakon is.

 • Pihentető üléspozíció
 • 16 irányban állítható²
 • Luxuskivitelű bőrülések²
 • Ülésfűtés és ülésszellőztetés²

¹Alapfelszerelés az Ultimate változatnál. Külön rendelhető az Enjoy és Innovation változathoz. A tanúsítvány különböző egészségügyi szakterületek szakértőiből álló független vizsgálóbizottság által kiadott minősítés.
²Külön rendelhető bizonyos felszereltségi szintekhez.

Fűtési jellemzők

JÖVŐ TÉLEN SEM FOG HIÁNYOZNI A MELEG.

Széleskörű fűtési megoldásainknakköszönhetően a fagy meghátrál.

 • Fűthető első és hátsó ülések¹. Kényeztesse magát és utasait meleg ülésekkel.
 • Fűthető kormánykerék¹. Egyetlen gombnyomás, és a kormánykerék markolata felmelegíti az Ön kezét.
 • Fűthető szélvédő². Nincs több jégkapargatás. Az elektromos fűtésnek hála a hó és a jég villámgyorsan elolvad.
 • Fűthető külső tükrök³. Lásson tisztán pillanatok alatt.

¹Külön rendelhető a Téli csomag 1 vagy a Téli csomag 2 részeként. A Téli csomag 1 külön rendelhető a Selection, Enjoy és Innovation változathoz. Nem kapható az Ultimate változathoz. A Téli csomag 1 tartalma: bőrborítású kormánykerék, infotainment kezelőszervek a kormánykeréken, fűthető kormánykerék, fűthető első ülések. A Téli csomag 2 külön rendelhető az Enjoy változathoz, és alapfelszerelés az Innovation és Ultimate változatokhoz. Nem kapható a Selection változathoz. A Téli csomag 2 tartalma: bőrborítású kormánykerék, infotainment kezelőszervek a kormánykeréken, fűthető kormánykerék, ülésfűtés elöl és ülésfűtés hátul (csak az üléspárna), állítható csomagtérpadló, csomagtér-világítás, 60:40 arányban lehajtható üléstámlák sílécalagúttal és kihajtható kartámasszal.
²Külön rendelhető a Selection, Enjoy és Innovation változathoz. Alapfelszerelés az Ultimate változatnál.
³Nem kapható Selection változathoz. Enjoy esetén külön rendelhető. Alapfelszerelés az Innovation és Ultimate változathoz. A Park & Go csomag 1 többek között az alábbiakat tartalmazza: tolatóradar elöl és hátul, elektromosan állítható és behajtható, fűthető külső tükrök.

Láblendítéssel nyitható csomagtérajtó

INTELLIGENS CSOMAGTÉRAJTÓ.

A láblendítéssel működtethető csomagtérajtó¹ gyorsan és könnyen kinyitható a hátsó lökhárító alatt végzett láblendítéssel, vagy akár gombnyomással is.

¹Alapfelszerelés az Innovation és Ultimate változathoz. Nem elérhető Selection és Enjoy változathoz.

Raktér

TÖBB HELY A KALANDOKHOZ.

A FlexFold™ hátsó ülések 60:40 arányban oszthatók, sokoldalúságukról a kihajtható kartámasz és a sílécalagút¹ gondoskodik.Az 514 literes csomagtér egyetlen gombnyomással 1652 literesre bővíthető.

¹Selection és Enjoy változatnál külön rendelhető a Sokoldalúság csomaggal. Alapfelszerelés az Innovation és Ultimate változathoz.

Okosautó szolgáltatások

Infotainment

TELJES OKOSTELEFON-INTEGRÁLÁS.

Csatlakoztassa okostelefonját a Navi 5.0 IntelliLink infotainment rendszerhez, mely támogatja mind az Apple CarPlayTM1,3mind az Android AutoTM2,3 szabványt.

Access your phone, music, maps and messages via the sharp 8-inch colour touchscreen:

 • Music playback
 • Email reception and readout function
 • Access to photos via USB
 • Audio streaming and hands-free-calling via Bluetooth®4

Easily access the features through a voice control function such as Apple Siri™1,3.

1Apple CarPlay™ and Apple Siri™ are registered trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries.
2Android Auto™ is a registered trademark of Google Inc.
3Compatibility and certain functionalities may differ depending on type of device and version of operating system. To check the compatibility of your device, go to www.apple.com, or www.android.com, or contact your Opel retailer.
4Bluetooth® is a registered trademark of Bluetooth SIG inc.

OPEL ONSTAR

ONSTAR: AZ ÖN SZEMÉLYES CSATLAKOZÁSI ÉS SZERVIZASSZISZTENSE

Az Opel OnStar¹ egy olyan prémium szolgáltatás, amely biztonságot, gondoskodást és számos oksautó-szolgáltatást nyújt Önnek a nap 24 órájában, az év 365 napján, szinte bárhol Európában.

BIZTONSÁG
Jobb félni, mint megijedni! Ha balesetet szenved, vagy esetleg Ön, az utasai vagy egy járókelő nem érzi jól magát, speciálisan képzett tanácsadóink bárhol, bármikor a segítségére lesznek. Szükség esetén mentőt is küldenek a helyszínre.¹

MINDIG ONLINE
Az Opel gondoskodik róla, hogy Ön minden körülmények közt elérje autóját: okostelefonja egyben autója távirányítójává is válik. Például távolról is bezárhatja vagy kinyithatja az ajtókat², a közeljövőben pedig használhatja autója gyors Wi-Fi Hotspotját is, akár hét eszközzel.³

GONDOSKODÁS
Ki ne szeretne személyes asszisztenst? Tanácsadóink a nap 24 órájában, az év 365 napján szolgálatára állnak¹, pl. szállásfoglaláshoz,⁴ ha Ön túlságosan fáradt már a vezetéshez.

¹Az OnStar-szolgáltatások használatához aktiválás és előfizetés szükséges az OnStar Europe Ltd-nél. Díjköteles a próbaidőszakot követően. A szolgáltatásokhoz mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges. Az OnStar előfizetési csomagok eltérhetnek az ingyenes próbacsomagban szereplő szolgáltatásoktól. Kattintson a www.opel.hu/onstar oldalra az elérhetőséggel, lefedettséggel és díjakkal kapcsolatos részletekért. A szerződési feltételek érvényesek.
²Amint elérhető lesz, a Wi-Fi Hotspot szolgáltatáshoz előfizetői szerződésre lesz szükség az OnStar Europe Ltd-vel és a kijelölt mobilszolgáltatóval. A Wi-Fi próbaidőszak időben és adatforgalomban korlátozott lesz, melyet követően a szolgáltatás díjköteles. A szolgáltatásokhoz mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges.
³Az okostelefon-alkalmazás, a járműdiagnosztika és az úti cél letöltés néhány eleme nem feltétlenül kapható minden autóhoz/felszereltségi szinthez. Az úti cél letöltéshez beépített Opel navigációs egység és térképadatok szükségesek. A szolgáltatások korlátozásait és a díjakat a www.opel.hu oldalon tekintheti meg.
⁴A booking.com rendszerén keresztül. E-mail cím és hitelkártya szükséges hozzá. Bővebb információt itt talál: www.opel.hu/onstar

Navigáció

KÖVETKEZŐ ÁLLOMÁS: KALAND!

Feszegesse határait – anélkül, hogy eltévedne. Az európai kontinens kitárul Ön előtt a Navi 5.0 IntelliLink¹ 3D térképeivel.

 • Dinamikus 3D navigáció TMC forgalmi szolgáltatással
 • Beépített európai térkép adatbázis
 • Érdekes helyek és köztes úti cél funkciók
 • Hangvezérlésű és strukturált úti cél megadás

¹Külön rendelhető az Enjoy és Innovation változathoz.

Vezeték nélküli, induktív telefontöltő

TÖLTSE FEL TELEFONJÁT – VEZETÉK NÉLKÜL.

Nincs szükség vezetékekre az Opel Grandland X vezeték nélküli, induktív telefontöltőjével¹.

 • A vezeték nélküli töltődokk segít a töltésre szoruló telefonokon.
 • Bizonyos okostelefonokkal használható.

Figyelem: egyes telefonok vezeték nélküli feltöltéséhez külön, erre alkalmas tokra lehet szükség.

¹Külön rendelhető az Enjoy és Innovation változathoz. Alapfelszerelés az Ultimate változatnál. Nem kapható Selection változathoz. Csak PMA- vagy Qi-képes eszközökkel hazsnálható. Készülékei kompatibilitásának ellenőrzéséhez vegye fel a kapcsolatot készüléke forgalmazójával, vagy Opel márkakereskedőjével.

Hangrendszer

DENON®¹ PRÉMIUM AUDIÓRENDSZER MÉLYSUGÁRZÓVAL.

Minden utazásnak van egy izgalmas zenéje: játssza le sajátját a Denon®¹ prémium audiórendszeren, mely 8 HiFi hangszóróval és egy erős mélysugárzóval rendelkezik.

¹Külön rendelhető Navi 5.0 infotainment rendszerrel. Alapfelszerelés az Ultimate változatnál.

Menetdinamika

Motorok

URAIM, INDÍTSÁK BE A MOTORT.

A Grandland X motorjai dinamikus, sima és hatékony utazást biztosítanak.

Válasszon a következők közül:

 • 1,6 l dízel, 120 LE, 300 Nm
 • 1,2 l benzin, közvetlen befecskendezésű turbó, 130 LE, 230 Nm

A Grandland X nagyszilárdságú acélból és más, könnyű anyagokból készült az optimális menetdinamika érdekében.

Az Opel Grandland X üzemanyag-fogyasztása vegyes használatban 4,3-5,5 l/100km; CO₂-kibocsátása vegyes használatban: 111-127 g/km.*

Sebességváltók

HATFOKOZATÚ AUTOMATA.

Ha a rendkívül simán váltó automata sebességváltó¹ mellett dönt, a következő előnyökhöz jut:

 • A Quickshift technológia¹ a piac egyik legjobb váltási sebességét kínálja.
 • Optimalizált belső súrlódás¹ a nagyobb hatékonyságért.
 • A jobb sebességváltás¹ simábbá teszi a vezetést és csökkenti az alapjárati vibrációt.

Minden motor kapható határozott, hatfokozatú manuális sebességváltóval is. Biztosan megtalálja az Ön vezetési stílusának megfelelő típust.

¹Külön rendelhető

Intelligrip

MINDIG MEGFELELŐ TAPADÁS.

Az IntelliGrip tapadásoptimalizálás¹ mindig optimális tapadást biztosít – az útfelület jellegétől függetlenül. Kavics, sár vagy hó? Válasszon az öt különböző mód közül, és a Grandland X mindenről gondoskodik.

 • Normál menetstabilizátor mód
 • Hó mód
 • Terep mód
 • Homok mód
 • Menetstabilizátor kikapcsolása

¹Külön rendelhető az Enjoy és Innovation változathoz. Nem kapható Selection és Ultimate változathoz.

Tartozékok

A Selection alapfelszereltség többek között az alábbiakat tartalmazza:

Vizuális megjelenés és formatervezés

 • 16 colos acél keréktárcsák

Kényelem és funkcionalitás

 • Sebességtartó sebességkorlátozóval
 • Elektromos ablakemelők elöl és hátul
 • Első fényszóró
  – Halogén fényszórók
  – LED nappali menetfények
  – LED irányjelzők
 • Hátsó lámpa
  – LED hátsó lámpa
  – Halogén féklámpa
  – Halogén irányjelzők
 • Légkondicionáló részecske- és szagszűrővel
 • R 4.0 rádió
  – USB és Bluetooth® csatlakozás
  – AM/FM rádió
  – Négy hangszóró
 • 3,5 colos fedélzeti számítógép kijelző
 • Biztonság
  • Vezetéstámogató rendszerek
   – Sávelhagyás-jelző
   – Jelzőtábla-felismerés
   – Automatikus fényszórókapcsolás
  • Visszagurulás-gátló
  • Sebességfüggő szervókormány
  • Elektromos kézifék
  • Elektronikus menetstabilizátor
  • Blokkolásgátló fékrendszer
  • Abroncsnyomás-kijelzés
  • Légzsákok
   – Első légzsákok
   – Oldallégzsákok elöl
   – Függönylégzsákok
   – Hátsó oldallégzsákok
   – Kikapcsolható utasoldali első és oldallégzsákok
  • Ülések és biztonsági övek
   – Kettős biztonságiöv-előfeszítők elöl
   – Biztonságiöv-előfeszítők hátul
   – Biztonsági öv bekapcsolására figyelmeztető jelzés
   – Isofix® rögzítési pontok Top Tetherrel a hátsó szélső üléseken

 

A Selection felszereltségen felüli vagy attól eltérő alapfelszereltség:

 

Vizuális megjelenés és formatervezés

 • 17 colos könnyűfém keréktárcsák

Kényelem és funkcionalitás

 • R 4.0 IntelliLink infotainment rendszer
  – Hétcolos színes érintőképernyő
  – AM/FM rádió
  – USB és Bluetooth® csatlakozás
  – Bluetooth® telefon-kihangosítás
  – Kezelőszervek a kormánykeréken
  – Hat hangszóró
 • OnStar-szolgáltatások
  – Okostelefon-alkalmazás távirányítással
  – Személyi asszisztens
  – Járműdiagnosztika
  – Automatikus baleseti riasztás
  – Támogatás eltulajdonított jármű esetén
 • Olvasólámpák elöl

Az Enjoy felszereltségén felüli vagy attól eltérő alapfelszereltség:

 

Vizuális megjelenés és formatervezés

 • 18 colos könnyűfém keréktárcsák
 • Ezüstszínű alsó lökhárítók elöl és hátul
 • Sötétített hátsó és hátsó oldalsó ablakok

Kényelem és funkcionalitás

 • Tolatóradar elöl és hátul
 • Holttérfigyelő
 • Esőérzékelő
 • Fényérzékeny belső visszapillantó tükör
 • Elektromosan állítható és behajtható, fűthető külső tükrök
 • Kilépőfény
 • Láblendítéssel nyitható csomagtérajtó
 • 60:40 arányban lehajtható üléstámlák sílécalagúttal és kihajtható kartámasszal
 • Kétzónás automata légkondicionáló
 • Hangulatvilágítás
 • Csomagtér-világítás
 • Bőrborítású kormánykerék
 • Napellenzők a vezető- és utasoldalon, megvilágított sminktükrökkel
 • Középkonzol pohártartóval és elcsúsztatható kartámasszal
 • Olvasólámpák elöl és hátul

Kapcsolat

Cím:

2092 Budakeszi, Budaörsi köz 2.

Telefon:

Tel: +36 23 451 749

Nyitvatartás:

Hétfő: Szerviz: 07:30 - 16:30 Ért.: 8:00-17:00

Kedd: Szerviz: 07:30 - 16:30 Ért.: 8:00-17:00

Szerda: Szerviz: 07:30 - 16:30 Ért.: 8:00-17:00

Csütörtök: Szerviz: 07:30 - 16:30 Ért.: 8:00-17:00

Péntek: Szerviz: 07:30 - 14:30 Ért.: 8:00-17:00

Szombat: ZÁRVA