VIVARO COMBI - Opel Interat
Ajánlatkérés Opel interat Kérje ajánlatunkat!

Ajánlatkérés

Kérjük, adja meg adatait és munkatársunk megkeresi Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Kérjük adja meg nevét!
Kérjük adja meg email címét!
Kérjük adja meg telefonszámát!
 

Forma

Tágas, komfortos és kényelmes - 9 üléssel

A FURGON, AMELY TÖBBET NYÚJT.

Rendkívül rugalmas rakterével, mobil iroda funkciójával és a német szabványnak megfelelő biztonsági jellemzőivel a Vivarót kifejezetten arra tervezték, hogy lendületbe hozza az Ön vállalkozását.

TALÁLJA

MEG A TÖKÉLETESEN ÖNHÖZ ILLŐT.

Három különböző hosszúságban kapható. Minden Vivaro változat tökéletes egyensúlyt kínál a viszonylag kompakt külső méretek és a tágas, rendkívül rugalmas belső tér között.

LENYŰGÖZŐ FUNKCIÓK.

négy karosszériatípusban kapható Vivaro különböző funkciók széles választékát kínálja az Ön üzleti igényeinek megfelelően.

PONT A MEGFELELŐ MÉRET.

Az elektromos tolóajtók széles és kényelmes nyílást biztosítanak a jármű hátsó részén az utasoknak és a rakománynak, a Vivaro 1,9 m1 alatti magassága pedig biztonságos bejutást biztosít a mélygarázsokba.

OKOS RAKODÁS.

Az innovatív FlexCargo ® kétüléses üléspad fokozza a Vivaro rugalmasságát, rendkívül versenyképes, akár 6,6 m3(1) -es rakteret és akár 4 m-es maximális rakodási hosszt teremtve.

MAXIMALIZÁLJA A TERMELÉKENYSÉGET.

Csökkentse az utak számát azáltal, hogy alkalmanként többet szállít, köszönhetően a Vivaro nagyvonalú, 1400 kg-os maximális teherbírásának1.

KÉZHASZNÁLAT NÉLKÜL.

A kétoldali elektromos tolóajtónak1 és az érzékelőkkel vezérelt kézhasználat nélküli ajtónyitásnakköszönhetően még soha nem volt ilyen egyszerű teli kézzel kinyitnia Vivaróját, illetve hozzáférnie annak tágas rakteréhez.

MOTOROK ÉS SEBESSÉGVÁLTÓK

A TÖKÉLETES EGYENSÚLY.

Jusson messzebb egyetlen tankolással a Vivaro nagy teljesítményű, ugyanakkor takarékos Euro 6d-TEMP motorkínálatával, amely akár 180 LE teljesítményt, alacsony üzemeltetési költségeket, csekélyebb károsanyag-kibocsátást és maximális hatékonyságot kínál.

ÖSSZEADÓDNAK A DOLGOK.

Az Opel mozgásban tartja Önt a lehető legalacsonyabb költség mellett, a nap 24 órájában, az év 365 napján – ezzel növelve vállalkozása nyereségességét.

PROBLÉMÁS ÚTFELÜLET? NEM JELENT GONDOT!

A Vivaro IntelliGrip tapadásoptimalizáló rendszere a speciális, építkezésekre kifejlesztett abroncsokkal még nagyobb tapadást biztosít problémás felületeken, például sárban, homokban vagy hóban.

ÖSSZKERÉKHAJTÁS.

Válassza a Dangel 4×4 változatot 1  a nagy teljesítményű mobilitás érdekében a kihívást jelentő útfelületeken vagy akár terepen történő közlekedéshez.

Kapcsolat

Cím:

2092 Budakeszi, Budaörsi köz 2.

Telefon:

Tel: +36 23 451 749

Nyitvatartás:

Hétfő: Szerviz: 07:30 - 16:30 Ért.: 8:00-17:00

Kedd: Szerviz: 07:30 - 16:30 Ért.: 8:00-17:00

Szerda: Szerviz: 07:30 - 16:30 Ért.: 8:00-17:00

Csütörtök: Szerviz: 07:30 - 16:30 Ért.: 8:00-17:00

Péntek: Szerviz: 07:30 - 14:30 Ért.: 8:00-17:00

Szombat: ZÁRVA