OPEL MOVANO ZÁRT FURGON - Opel Interat
Ajánlatkérés Opel interat Kérje ajánlatunkat!

Ajánlatkérés

Kérjük, adja meg adatait és munkatársunk megkeresi Önt a kért szolgáltatással kapcsolatban!

Kérjük adja meg nevét!
Kérjük adja meg email címét!
Kérjük adja meg telefonszámát!
 

KÜLSŐ

Ismerje meg az Opel Movanót.

A nagy furgon, amelynek tervezésekor és építésekor Önt és vállalkozását tartottuk szem előtt. Több változat, nagyobb fokú vezetői kényelem és nagyobb erő, mint korábban bármikor.

AZ ÚJ MOVANO EDITION CSOMAG.

Az új Movano Edition csomag a Movano furgonhoz kapható. Valahányszor Ön útra kel furgonjában, olyan standard funkciók garantálják a maximális kényelmet és biztonságot, mint a légkondicionálás, a parkolóradar, a sebességtartó és a Navi 50 IntelliLink navigáció.

SZÉLES SZÍNVÁLASZTÉK.

közel 100 választható speciális színnel¹ a Movano testre szabható az Ön üzleti márkájának megfelelően – hatékonyabb, mint bármelyik névjegykártya vagy plakát.

HATÉKONY AUTÓZÁS

ÖT HATÉKONY ERŐFORRÁS.

Válasszon a fejlett Turbo és BiTurbo dízelmotorok közül nagy nyomatékkal, takarékos fogyasztással és csekély károsanyag-kibocsátással.

SZÉLES CSOMAGTÉR-KAPACITÁS.

Bármit is kelljen szállítania, a Movano elvégzi a munkát. 8-22 m³ csomagtér-kapacitás elegendő raktérrel akár 5 euro-raklaphoz a hátsókerék-meghajtású változatnál.

A KÖLTSÉGEK ÉS AZ EMISSZIÓ CSÖKKENTÉSE.

A Movano dízelmotorjai nagyobb nyomatékkal rendelkeznek kisebb fordulatszámon, csekély üzemanyag-fogyasztás és kibocsátás mellett.Start/stop rendszer és üzemanyag-takarékos technikák– mint például az ECO mód – szintén kaphatók.

PROFITÁLJON AZ ALACSONY FENNTARTÁSI KÖLTSÉGBŐL.

Úgy lett kialakítva, hogy évekig megbízhatóan szolgáljon a lehető legkevesebb szükséges szervizelés mellett: a Movano alacsony teljes fenntartási költséget nyújt a takarékos funkcióknakköszönhetően.

RAKOMÁNY

SZÉLES CSOMAGTÉR-KAPACITÁS.

Bármit is kelljen szállítania, a Movano elvégzi a munkát. 8-22 m³ csomagtér-kapacitás elegendő raktérrel akár 5 euro-raklaphoz a hátsókerék-meghajtású változatnál.

RAKTÉR ÉS RAKOMÁNYVÉDELEM.

Gyorsan és biztonságosan rögzítheti rakományátaz alapfelszereléshez tartozó padlóhoz rögzített rögzítőszemekkel. Padló- és falvédő panelek is kaphatók.

VONÓHORGOK.

A Movano akár 3,5 t¹ vontatási teherbírást kínál a változattól függően.

KAPACITÁS

JAVÍTSA AUTOMATIKUSAN A LÁTÁSI VISZONYOKAT.

Az automatikus fényszórók és ablaktörlők¹ egyszerűbbé teszik a vezetést és növelik a biztonságot. A rendszer azonnal reagál a fényviszonyok és az időjárás változásaira.

MOBIL IRODÁJA BELSEJÉBEN.

Ha Opel Movanóját mobil irodaként is használja, tetszeni fog Önnek a lehajtható középső ülés opció elforgatható tálcával a vezető laptopjához.

FÉNYSZÓRÓ ÉS ABLAKTÖRLŐ

INTELLIGENS NAVIGÁCIÓ ÉS INFOTAINMENT.

Navi 50 IntelliLink¹ naprakész és megfizethető navigációt nyújt modern csatlakozási lehetőségeket kínáló rádiórendszerrel.

AZ ONLINE NAVIGÁCIÓVAL PONTOSAN ÉRKEZIK.

A prémium kategóriájú Navi 80 IntelliLink¹ rendszer nyolccolos színes érintőképernyővel, fejlett hangvezérléssel és ingyenes, valós idejű közlekedési információkat és sok minden mást biztosító TomTom Live szolgáltatással rendelkezik.

BEDUGVA, TÖLTŐDIK ÉS CSATLAKOZTATVA.

Csatlakoztassa és játssza le. Minden Movano infotainment rendszer alapfelszereltségként rendelkezik aux-in bemenettel és USB-csatlakozással.

Kapcsolat

Cím:

2092 Budakeszi, Budaörsi köz 2.

Telefon:

Tel: +36 23 451 749

Nyitvatartás:

Hétfő: Szerviz: 07:30 - 16:30 Ért.: 8:00-17:00

Kedd: Szerviz: 07:30 - 16:30 Ért.: 8:00-17:00

Szerda: Szerviz: 07:30 - 16:30 Ért.: 8:00-17:00

Csütörtök: Szerviz: 07:30 - 16:30 Ért.: 8:00-17:00

Péntek: Szerviz: 07:30 - 14:30 Ért.: 8:00-17:00

Szombat: ZÁRVA